Ingredienser:
*
Appelsinkake:
100 g TINE Ekte Meierismør , gjerne usaltet
* 1 appelsin , revet skall og juice av
* 200 g sukker
* 2 eggeplommer
* 200 g hvetemel
* 4 eggehviter
* ½ dl sukker
*
Snøfriskkrem:
2 beger Snøfrisk Naturell
* 6 ss TINE Crème Fraîche Original
* ½ vaniljestang
* 3 ss sukker
*
Fyll:
1 mango
*
Gele:
4 pasjonsfrukter
* 2 appelsiner
* 6 ss sukker
* 4 plate gelatin

Fremgangsmåte:
1.
Appelsinkake:

Pisk smør, sukker og revet appelsinskall hvitt og luftig. Spe inn eggeplommene og juicen forsiktig og rør inn siktet mel.
Pisk sukker og eggehviter stivt til stiv marengs og skjær marengsen forsiktig inn i smørkremen.
Fyll røren i kakeform og stek i forvarmet ovn på 180ºC i 15–20 minutter.
2.
Snøfriskkrem:

Skrap ut frøene fra vaniljestangen.
Pisk Snøfrisk, crème fraîche, sukker og vaniljefrø stivt i en mikser. Smak til med sitronsaft
3.
Fyll:

Skrell mangoen og skjær i små biter. Skjær appelsinkaken i små biter.
4.
Gele:

Legg gelatinplatene i kaldt vann ca 5 minutter. Del pasjonsfrukene og skrap ut innholdet. Klem juicen av appelsinene, bland med sukker og gi dette et lett oppkok. Klem vannet av gelatinen og smelt gelatinene i den varme juicen. Rør inn pasjonsfruktkjøtt. Avkjøl til det er tyktflytende.
5.
Ved servering:

Legg et lag mango og kaketerninger i bunnen av et glass. Legg i litt krem og et nytt lag mango og kake. så et lag krem. Topp glasset med avkjølt lett flytende gele og sett glassene til avkjøling.

Porsjoner: 4