Ingredienser:
900 g renskåret svinekjøtt i strimler
3 stk. løk
3 stk. purre
3 dl yoghurt naturell
450 g frisk sjampinjong
3 båt. hvitløk
3 stk. sitron
6 ss finhakket frisk basilikum
1 ½ ts salt
1 ½ ts pepper
36 stk. sorte oliven
12 stk. hvetetortilla
Fremgangsmåte:
Press et fedd hvitløk i yoghurten og rør om. Skjær svinekjøttet i fine strimler og stek det i olivenolje, krydre med basilikum og pepper. Stek sjampinjong skåret i skiver, ha i finhakket løk og skiver av purreløk. Stek det sammen et par minutter til løken er gjennomsiktig.
Krydre med basilikum. Ha i svinekjøttet og evt. skiver av sorte oliven. Krydre med salt og pepper. Hell så yoghurtblandingen over. Rør om. Legg en passende porsjon på en tortillalefse, kryst litt sitronsaft over, rull lefsen sammen.