Ingredienser

1 kg fisk, torsk, laks e.l.
1/2 fl hvitvin
1 l vann
3 sjalottløk
2 tomater
150 g sjampinjong
12 sorte oliven
3 ss kapers
1 løk
1 laurbærblad
1 liten syltet agurk
saft av 1 sitron
créme fraiche
2-3 sitronskiver
1/2 dl olje
paprika

Tilberedning

Fres grovhakket sjalottløk, tomatbåter og sjampinjong i et par ss olje. Krydre litt med paprikapulver, men ikke så mye at suppen tar farge.

Trekk fisken i vann og hvitvin tilsatt løk og laurbærblad i 10-15 min.

Sil fiskesuppen og tilsett sjalottløk, tomater og sopp. Tilsett deretter oliven, kapers, syltet agurk skåret i skiver, sitronsaft og sitronskiver. Bind det hele opp med créme fraiche. La det koke opp.

Fjern alle synlige ben i fisken, del den i mindre stykker og legg den i suppen.

Server suppen varm og server créme fraiche og brød til.