1 pakke med wraps/tortillalefser
1 pakke tofu
Litt stekeolje
1 blokk grønnsaksbuljong
2 spiseskjeer med rødt «pastakrydder» (finnes i matbutikk på vanlig krydderglassboks)
pepper
1 pakke med ruccolasalat
1 gul paprika
1 glass soltørkede tomater
1 agurk
1 grønt eple
Naturell yoghurt (vegansk eller vanlig. Kan sløyfes om du ikke får tak i vegansk variant)
Rømme (vegansk eller vanlig)
Majones (vegansk eller vanlig)
3 fedd hvitlok
Skjær tofu i terninger. Stek dem godt i olje og krydre med grønnsaksbuljong, pastakrydder og pepper.
Hakk soltørkede tomater i små biter
Hakk paprika i små biter
Skjær agurken i tre like store biter og bruk en ostehøvel til å skjære agurkflak på langs av agurken.
Hakk ruccolasalaten.
Dressing:
Ta bort skallet på det grønne eplet. Rasp eplet på et rivjern og ha det i en bolle. Rasp de tre hvitløksfeddene og ha oppi. Ta tre store teskjeer majones, fire spiseskjeer rømme og fem spiseskjeer yoghurt (vegansk variant eller vanlig). Rør sammen. Varm wrapsene og ha på ruccola, paprika, agurk, soltørkede tomater, tofu og en god del dressing. Pakk wrapsen sammen og spis.
Tips: Denne kan fint gjøres til en tapasrett ved å skjære en ferdig rullet lefse med innhold, i skiver og sett en tapaspinne i. Kan også fint lages med store potetkaker istedenfor hvetetortilla/wraps.