Ingredienser

450 gr. champignon
1 boks tomater (hell av vannet)
3 grovt hakkede hvitløksfedd
1 ss. fersk revet ingefær
1 ts. karvefrø
1 1/2 ts. korianderfrø
1/2 ts. garam masala
kardemomme
Evt. 1-2 ss. finhakket fersk koriander

Tilberedning

Kjør tomat, ingefær og hvitløk i matprosessor til de utgjør en jevn saus. Varm 3 ss. olje i en stekepanne. Tilsett karve og koriander, og stek til de begynner å sprekke. Tilsett sausen med tomat, og la surre i ca. 1 minutt under jevn omrøring. Bland i champignon og ca. 1 1/2 dl. kokende vann. Kok opp under omrøring, skru ned varmen, og la småkoke i 8-10 minutter. Minst halvparten av vannet bør fordampe. Smak til med salt, pepper og kardemomme. Tilsett garam masala rett før servering, og strø over hakket koriander.