Ingredienser:

1 finhakket løk
3 finhakkede tomater
1 finhakket selleristilk
1 ss finhakket vårløk
3 ss finhakket bladpersille
2 knuste hvitløksfedd
1 ts frisk timian
1 ss limesaft
2 ss søt chilisaus
½ ts salt
½ ts pepper
8 kyllinglår, uten skinn
2 ss olivenolje
2 ss brunt sukker
5 dl hønsebuljong
1 ss tomatpuré
2 gulrøtter skåret i 1 cm skiver
1 lime, delt i båter

Tilberedning:

Bland løk, tomat, selleri, vårløk, persille, hvitløk, timian, limesaft, chilisaus, salt og pepper.. Legg i kyllingen, dekk til og la marinere over natten. Varm oljen og rør inn sukker til blandingen bobler. Stek kyllingen brun på alle kanter. Hell i buljong, tomatpuré og marinaden. Legg i kylling og gulrøtter og la koke under lokk i 45 minutter, snu kyllingen minst en gang underveis. Ta av lokket og la koke til væsken har redusert til omtrent halvparten. Server med limebåter.