Ingredienser

3-4 plater butterdeig
1 pk. frossen spinat (tinet og silt av)
1 paprika (rød)
2 løk (hakket)
3 dl fløte (her kan du helt fint erstatte med melk eller en blanding)
1 pk. pizza eller gratinerings ost
1-3 egg (har av og til glemt oppskriften og prøvd alle varianter. Alt funker,men i den originale oppskriften tror jeg det var 3)
2 ts muskat
1 ts pepper
salt (ca. 1/2 – 1 ts – husker ikke helt hvor mye jeg bruker i farta)

Tilberedning

Kjevle ut butterdeigplatene og ha i en paiform. Prikk litt med en gaffel.
Stek løken blank, la den avrente spinaten og hakket paprika steke med noen minutter til slutt. Ha dette i paiformen.
Bland fløten, eggene, krydder og pizzaost og hell over.
Stek på ca. 250 grader i ca. 1/2 time. Skal bli gyldenbrun på toppen.
Server med en salat. Jeg bruker ofte å ha feta ost og valnøtter i salaten. Druer er også friskt og godt å ha i. Deilig… og den er god å varme opp igjen og.