Det å få barn til å spise spinat er ikke så lett. Mange prøver å vise at Skipper`n ble så sterk av å spise spinat og forteller barnet at spinat er oppskriften på musklene. Dette kan jo skape noen uheldige debatter i hjemmet siden Skipper`n også røyker en hel del. Vi har funnet løsninger på hvordan du får gitt spinat til barnet ditt i en morsom rett som tar toppen 10 min. Spinat er forsåvidt en veldig rik næringskilde og barn bør absoulutt ha spinat i kostholdet.

Vi har nemlig utviklet noe som er en fushion mellom pizza og spinat. Dette var som følge at en søndag når butikkene var stengt så var alt vi hadde en pizzabunn,en ost og litt spinat. Da var jo valget enkelt, vi lagde spinatpizza.Og her får du oppskriften!

Hva trenger jeg?
Du trenger en pizzabunn, denne kan du lage selv eller så får du kjøpt pizzabunn hos din dagligvare. Vi har brukt begge deler, men når vi har dårlig tid så fungerer pizzabunnen fra Tine helt greit. Du trenger spinat, dette kan få kjøpt i fryserdisken. Du trenger ost, mozarella fungerer like gode som vanlig ost men den kan være litt hard å tygge for småbarna.

Hva gjør jeg?
Du skjærer opp bunnen i små firkanter som du fyller med litt spinat og ost. Du kan også bruke flere ingredienser og/eller en tomatsaus.  Deretter bretter du firkantene slik at du har en liten trekant. Du setter dem i ovnen på ca 180 grader.

Når er de ferdige?
Vi har ikke noe eksakt tidspunkt, men de skal bli gyldne før du tar dem ut.