Ingredienser

# 2 squash
# 2 gule løk
# 8-10 tomater
# 2 ferske mozzarella
# 2 fedd hvitløk
# 80g revet parmesan
# 2 egg
# 2dl fløte
# 1 ss olivenolje
# 2-3 grener fersk timian
# salt og pepper

Tilberedning

1. Skjær squash, tomat og løk i skiver. Tomat og squash legges på et tørt håndkle og saltes slik at vann trekkes ut.
2. Hakk hvitløk
3. Skjær mozzarella i skiver
4. Sett på ovnen
5. Pisk egg og fløte i en bolle og smal til med salt og pepper
6. Smør en ildfast form men olje
7. Tørk av tomat og squash og legg lagvis i taksteinsmønster med løkringer mellom lagene. På siste lag legges mozzarellaen sammen med grønnsakene.
8. Strø over hakket hvitløk og timian
9. Hell over eggeblandingen og strø parmesan på toppen
10. Stekes i 30 minutter på 180 grader

Serveres med brød eller som tilbehør til kjøtt og fisk.