Ingredienser

ca 600 g ørretfilet uten skinn
2 ss sesamolje
Salt
4 bokchoisalat (fåes kjøpt i grønnsakbutikker med godt utvalg)

1 ss soyaolje eller chiliolje
1 hvitløk
4 sjalottløk
1 tomme ingefær
1 rød chili
1 dl salt soyasaus
1 ss sukker
Frisk gressløk

Tilberedning

Del fisken i fire like store stykker. Strø på salt og stek fisken ca 3 minutter på hver side i en stekepanne med sesamolje.

Del salaten i fire på langs og vask den i kaldt vann. Finhakk hvitløk, sjalottløk, ingefær og chili. Varm en wok- eller stekepanne og ha i 1 ss soyaolje. Tilsett salaten og fres den i ca 1 minutt. Ha i de finhakkede grønnsakene og fres videre i ca 2 minutter. Skru ned varmen og smak til med sukker og soyasaus. Servér straks.