Ingredienser

500 gr malte mandler
500 gr melis
7 eggehviter
4 ss hvetemel
2 ts bakepulver

Krem:
6-7 eggeplommer
1 ¼ dl fløte
190 gr sukker
1-2 ts vaniljesukker

Tilberedning

Eggehvitene piskes stive med melisen som tilsettes i 4-5 omganger. Vend med slikkepotten inn hvetemel, bakepulver og malte mandler.
Stekes i bakepapir kledd langpanne, 170 grader i ca 30 minutter.

Krem:
6-7 eggeplommer
1 ¼ dl fløte
190 gr sukker
1-2 ts vaniljesukker

Alle ingrediensene has i en gryte og kokes forsiktig opp under omrøring. Tas av varmen ved første boble.
Avkjøles før du rører inn 150 gr myknet smør (eller margarin ). Ha dette på kaken mens den er i langpannen.

Smelt ¾ -1 plate mørk kokesjokolade med ca 1 ss delfiafett og slå utover den gule kremen. Bruk en kniv eller gaffel og marmorer kaken.
Skjær kaken over i ca 3 deler og frys den i langpannen.
Når kaken er frossen tar du den opp og knekker den der du skar over, og pakker den i 3 pakker for frysing igjen.