Ingredienser

ca 800 gr ytrefilet av svin i 2 cm tykke skiver
1 ts sitronpepper
1 ts salt
2 ss olje

Ratatouille
1 aubergine
1 squash
1 rød paprika
1 gul paprika
1 grønn paprika
2 løk
1 hvitløkbåt
1 boks hermetiske tomater
1 dl buljong
2 ss olivenolje
1/2 ts timian
1/2 ts rosmarin
salt og pepper

Tilberedning

Krydre biffene. Stek dem pent brune, ca to minutter på hver side. Etterstek på svak varme til de er nesten gjennomstekt. Da blir de saftige og gode!
Rens og del grønnsakene i litt rause biter. Fres løk og hvitløk i oljen før du tilsetter grønnsakene. Tilsett krydder, hermetiske tomater og spe med kraft. La grønnsakene trekke på svak varme i 15 til 20 minutter. Smak til med salt og pepper.