Ingredienser:

5-600 gram svinefilet – skåret i skiver
Smør til steking
3 – dl kremfløte
1 – 4 fedd knust hvitløk (kan utelates, men jeg ville ikke gjort det 🙂
1/2 hønsebuljongterning (eller annen buljong)
litt kvernet hvit pepper
1 ts. soyasaus
evt. et par dråper sukkerkulør hvis du vil ha sausen mørkere

Tilberedning:

Brun svinefiletskivene 1 minutt i smør på begge sider. Demp varmen. Hell på fløte, ha i hvitløk,1/2 buljongterning smuldres i, kvern i litt hvit pepper, ha i soyasaus og evt. sukkerkulør. La filetene trekke nøn minutter. Strø gjerne over litt hakket persille eller annet gryddergrønt. Godt med grønn båndspaghetti til, evt. ris. Server slat med tomat i og gjerne hvitløksbrød til.

Variasjon: Ha 1/2 – 1 ss tomatpure i sausen, samt hakket frisk basilikum.

Porsjoner:
4