Ingredienser:

Svinefilet ca. 150gr. pr.person
Choronsaus (Se oppskrift)
Soyasaus (Kikkoman)
2 ts presset sitron
Reker
Broccoli
Ris

Tilberedning:

Svinefilet skjæres i 2,5cm. tykke skiver og smøres inn i Soyasaus og grovmalt pepper og får ligge ca. en time.

Brunes på hver side i meget varm tørr panne.

Varmen settes så ned på svak varme.

Kjøl pannen ned med margarin.

La filetene surre på svak varme til de svakt rosa i kjernen, Ca.65 grader C. Dette tar ca. 15 minutter.

Legg svinefiletene på varm tallerken, med ris og broccoli.

Hell choronsausen over fileten og litt av risen.

Strø rensa reker over.

Choronsaus
Choronsaus kan du gjøre så komplisert som du selv vil, men har du liten tid så gjør som meg.

1 Pose Toro Bèarnaise Saus ( Eller din egen Bèarnaise saus)
2 ts. presset sitron haes i
1 ss. tomatpuré haes i

Eventuelt kan man røre i en eggeplomme like før den serveres.