Indrefilet av svin
salt
pepper
hvitløk
ingefær
olje
smør
sukker
Marinade:
ketjup manis
risvineddik
ingefær
chili
pepper
kokosmelk
koriander
Grønnsaker:
Sukkererter
Små løk
Gulerøtter
Saus:
1 dl rødvin
2 dl mørk oksekraft
sweet soya
en liten boks kokosmellk
2 ss peanøttsmør
salt
pepper
cayennepepper
Indrefileten marineres over natten med ketjup manis, risvineddik, ingefær, chili, pepper og kokosmelk. Tilsett koridander ved hanegal.
Svinefileten tørkes godt av etter marinering, salt og pepre og ha på hvitløk og ingefær. Brunes lett i panne i smør/ olje. Etterstekes i stekeovn til 65-66 grader i kjernen.
Grønnsakene kappes til ønsket størrelse og stekes blankt i olje- og sukkerblanding.
Saus: Rødvin, Oksekraft og sweet soya varmes i en kjele, og tilsettes en liten boks kokosmelk og peanøttsmør under omrøring og tilsmaking. Smak til med salt, pepper og litt cajennepepper.