Ingredienser

Indrefilet av svin
salt
pepper
hvitløk
ingefær
olje
smør
sukker

Marinade:
ketjup manis
risvineddik
ingefær
chili
pepper
kokosmelk
koriander

Grønnsaker:
Sukkererter
Små løk
Gulerøtter

Saus:
1 dl rødvin
2 dl mørk oksekraft
sweet soya
en liten boks kokosmellk
2 ss peanøttsmør
salt
pepper
cayennepepper

Tilberedning

Indrefileten marineres over natten med ketjup manis, risvineddik, ingefær, chili, pepper og kokosmelk. Tilsett koridander ved hanegal.

Svinefileten tørkes godt av etter marinering, salt og pepre og ha på hvitløk og ingefær. Brunes lett i panne i smør/ olje. Etterstekes i stekeovn til 65-66 grader i kjernen.

Grønnsakene kappes til ønsket størrelse og stekes blankt i olje- og sukkerblanding.

Saus: Rødvin, Oksekraft og sweet soya varmes i en kjele, og tilsettes en liten boks kokosmelk og peanøttsmør under omrøring og tilsmaking. Smak til med salt, pepper og litt cajennepepper.