Ingredienser

600 g renskåret svinekjøtt
1-2 ss olje
1/2 ts salt
1 ts pepper
1 lime
1 rødløk
1/2 frisk chili
1 båt hvitløk
2 paprika
400 g sjampinjong
100 g sukkererter
2 dl buljong
2 ts maisenna
1 ts salt

Tilberedning

Rens og finhakk hvitløk. Skjær paprika i strimler, sjampinjong og rødløk i skiver.

Skjær svinekjøttet i strimler. Varm olje i en wok. Fres halvparten av svinekjøttet i varm wok i 2-4 minutter og legg kjøttet over på en tallerken. Dryss på litt salt og pepper. Fres resten av svinekjøttet på samme måte. Fres løk og grønnsaker og tilsett buljong og limesaft. Tilsett svinekjøttet og la det bli gjennomvarmt. Smak til med soyasaus, sukker og eventuelt mer salt og pepper. Server med kokt ris/nudler.