3 egg
125 gr. sukker
100 gr. hvetemel
½ ts. bakepulver
(2 mandeldråper)
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn de andre ingrediensene.
Ha røren oppi bakepapirkledd langpanne.
Steketid:225 grader, 6-8 minutter.
Hvelv kaken etter steking på et mat./el.bakepapir, som er strødd med melis eller sukker.
½ liter fløte
4-5 sp. sukker
2 ts. vaniljesukker
Pisk fløten med sukker og vaniljesukker til krem.
Smør et tynt lag med syltetøy, for eksempel aprikos, eller jordbær, på svissrullbunnen.
Ha på kremen, og rull den sammen. Legg den med skjøten ned.
Tips:
Isteden for krem kan du fylle svissrullen med sitronfromasj.
Det går godt an å fryse svissrullen. Ta den da opp og tin den i kjøleskapet ca.3-4 timer før den skal spises.