Ingredienser
* 1/2 grisehode
* 1/2 kg kalvekjøtt
* Gelatinplater
* Krydder
* Saltlake
Tilberedning
1. Kok grisehodet i 2 timer
2. Kok kalvekjøttet 1/2 time
3. Ta ut alt kjøttet og legg lagvis svinekjøtt, gelatin og kalvekjøtt.
* 1/2 grisehode
* 1/2 kg kalvekjøtt
* Gelatinplater
* Krydder
* Saltlake
1. Kok grisehodet i 2 timer
2. Kok kalvekjøttet 1/2 time
3. Ta ut alt kjøttet og legg lagvis svinekjøtt, gelatin og kalvekjøtt.
?????????? også videre ? Litt for enkel oppskrift for en rørlegger som skal lage sylte og sitter med 2 halve grisehoder!! Savner punkt 4 og kansje punkt 5. Ellers takk for en topp side.Hvor lenge i vann.lake. etc.)