Ingredienser:
7-8 skiver andekjøtt

Szechuan Mara Saus :

1 ts hvitløk.

1 ts ingefær.

2/3 ts ha ha saus

1 ts. hoi sin saus

litt svart soya saus

1 ts kylling kraft (kan bruke buljong terning)

¼ ts salt

1 ½ ts sukker

Litt tørr sherry

Grønnsaker :

Squash, purreløk, shiitake sopp, aubergine, løk, gulrot.

Fremgangsmåte:
Alle grønsakene kuttes skrått ca 3-4 cm tykkelse

Mariner andebrystene i 1/3 ts. salt, 1/3 ts. hvit pepper, 1 ss. tørr sherry, 1 ss. Østersaus og 1 ts hp saus.

La de marinere i 1-2 timer. Tas ut og stekes på skinn-siden til de er godt gylne, for så og snu de og steke de i 1-2 min.på kjøttsiden.

Stek de så videre i ovnen på 180 grader i ca 8 minutter.

Ta de ut og la de hvile og avkjøle seg.

Ved servering friterer du anden til den er blit crispy, og kutter den i tynne skiver.

Fres hvitløken, ingefæren, mara saus, blomsterpepper, hoi sin saus, svart soyasaus, kylling kraften.

Ha så i grønnsakene. Ha i salt og sukker og ha ha saus og kok i ca 1 ½ min.

Jevn med ca 1 ts potetmel som er blandet ut i vann.

Kok til det tykner med litt sesam olje og sherry.

Legges på en varm tallerken med ande kjøttet oppå, server.