Ingredienser:
br>7-8 skiver andekjøtt
Szechuan Mara Saus :
1 ts hvitløk.
1 ts ingefær.
2/3 ts ha ha saus
1 ts. hoi sin saus
litt svart soya saus
1 ts kylling kraft (kan bruke buljong terning)
¼ ts salt
1 ½ ts sukker
Litt tørr sherry
Grønnsaker :
Squash, purreløk, shiitake sopp, aubergine, løk, gulrot.
Fremgangsmåte:
br>Alle grønsakene kuttes skrått ca 3-4 cm tykkelse
Mariner andebrystene i 1/3 ts. salt, 1/3 ts. hvit pepper, 1 ss. tørr sherry, 1 ss. Østersaus og 1 ts hp saus.
La de marinere i 1-2 timer. Tas ut og stekes på skinn-siden til de er godt gylne, for så og snu de og steke de i 1-2 min.på kjøttsiden.
Stek de så videre i ovnen på 180 grader i ca 8 minutter.
Ta de ut og la de hvile og avkjøle seg.
Ved servering friterer du anden til den er blit crispy, og kutter den i tynne skiver.
Fres hvitløken, ingefæren, mara saus, blomsterpepper, hoi sin saus, svart soyasaus, kylling kraften.
Ha så i grønnsakene. Ha i salt og sukker og ha ha saus og kok i ca 1 ½ min.
Jevn med ca 1 ts potetmel som er blandet ut i vann.
Kok til det tykner med litt sesam olje og sherry.
Legges på en varm tallerken med ande kjøttet oppå, server.