400 g karbonadedeig
1 stor løk finhakket
1 boks brune bønner
1 boks hakkede tomater
2 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
Krydder: 1 ts kajennepepper, 1 ts cumin, 1 ts oregano, 2 ts paprikapulver, 1 ts salt, 1/2 buljongterning og 1/2 ts flytende søtningsstoff.
Dressing: 1 avokado, 1 ss limesaft, 1 dl yoghurtnaturell, salt og grovmalt pepper
Tilbehør: Firkantede tacoskjell, strimlete salatblader, hakket tomatterninger og finhakket purre.
Mos avokadoen med en gaffel, tilsett limesaft og yoghurt. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper. Stek karbonadedeig, løk og hvitløk i noen minutter i oljen. Tilsett krydderne og tomatboksen. La det surre en 15 minutters tid, ha så i de brune bønnene og la alt surre videre i 5 minutter. Server kjøtt- og bønneblandingen på tacoskjell med salat, grønnsaker og dressing på toppen.