Ingredienser

600 g laksefilet
1.5 dl (1/2 beger) matyoghurt
Salt og pepper
2 ss tandooripasta el pulver.

Tilberedning

I stekeovn, 275 ° C på grill. Ca. 10 minutter

Skjær laksen i porsjonsstykker. Rør sammen tandooripaste og yoghurt. Legg laksebitene i smurt, ildfast form eller i dobbel foliepakke. Salte og pepre. Dekk laksebitene med yoghurtblandingen og sett dem høyt i ovnen, ca. 10 minutter.

PS! Smak gjerne til resten av yoghurtbegeret med tandooripaste og server det til laksen.

8-10 poteter, ca 600 gr
Diverse rotfrukter, ca 500 g
2 ss olje
1 purreløk
250 g dypfryste erter
Salt og pepper
3 ss hakket persille

Skrell og skjær potetene og røtter i små terninger. Stek dem myke i olje i ca. 10 min. Skyll, rengjør og strimle purreløken. La purre og erter frese i woken noen minutter. Krydre med salt og pepper, og gjerne hakket persille.