Ingredienser:

– oliven (gjerne både sorte og grønne) blandet med hakket hvitløk og chili
– forskjellige oster (gjerne terninger av ost marinert i olje og friske urter)
– parmaskinke (gjerne surret rundt en bit honningmelon)
– chorizo (gjerne servert med eggerøre)
– bruschetta (skiver av baguette som du rister) med tomat/basilikum
– pesto, koriandermajones, aïoli. guacamole
– ferdig grillet kylling
– artisjokker
– asparges
– små skåler med nøtter
– soltørkede tomater
– omelett med løk, hvitløk og potetterninger
– små kjøttboller i krydret tomatsaus
– paprika som du griller i ovnen til de blir svarte, pakk i plast og avkjøl før du skraper av skinnet og skjærer i passende biter
– en enkel salat, f.eks. skiver av tomat og løk med vinaigrette
– hele marinerte hvitløk
– ferske reker som du marinerer i olje, hvitløk og chili og så steker
– tynne skiver av kald okse- eller lammestek på en seng av ruccola

Tilberedning:

Server alt i forskjellige kopper og fat.