Ingredienser

ovnsbakte potetbåter, gnidd inn med olivenolje, havsalt, grovkvernet pepper og evt litt pesto eller andre friske urter
· chillireker – pillede reker (ikke i lake!!) marinert med chilli, lime, hvitløk og olje; evt bruk en god chillisaus som basis og tilsett det du føler for
· kyllingvinger marinert i hot barbequesaus og grillet
· biter av kyllingbryst marinert i et eller annet godt – jeg har ofte brukt en hot thaimarinade – grillet eller stekt

Tilberedning

· calamaris – kjøpt ferdig frosne og stekt i ovn – med yoghurtdressing eller vanlig tatziki ved siden av
· kjøttboller – en aromatisk italiensk variant med masse urter, hakket oliven og hvitløk og en hottere indisk variant med blanding av lammekjøttdeig og karbonadedeig, tilsatt masse chilli, spisskummen, knuste grønne kardemommefrø etc
· salsa av cherrytomater, chilli, lime og masse frisk koriander
· salat av tomat, mozzarella og rødløk
· en god grønn salat
· godt brød
· div oljer, dressinger