Ingredienser

Tofu-marinade:
1 ts Eddik
3 ts Malt karve
Pepper og Salt
Olje

2 Løk, finhakket
2 hvitløksbåter, finhakket
3 ss Ingefær, finhakket
250g Små champignoner
1 ts Malt koriander
1 ts Malt karve
1 ts Gurkemeie
½ ts Chilipepper
3 Tomater, hakkede
500g Grønne erter (gjerne frosne)
2 ss Fersk koriander til garnering

Tilberedning

La tofuen ligge i marinaden i noen timer (gjerne over natten)
Stek tofuen gyllenbrun i litt olje i en panne. Legg til siden.
Varm oljen i en panne og fres løk, hvitløk, ingefær og champignoner
brune. Tilsett krydderne og fres i 2-3min på svak varme.
Tilsett tomatene og tofuen og la det putre i ca. 10min. Tilsett så ertene
og la det putre enda noen minutter. Tilsett koriander og la det
putre noen minutter til, smak til med salt. Server.