Ingredienser

200 g lettsaltet flesk eller bacon
200 g småløk
2 hvitløkfedd
olivenolje
2 bokser knuste tomater
1 boks tomater i biter
salt
pepper
400 g frisk sopp
200 g cherrytomater
½ bunt persille
50 g revet parmesanost
ristet loff eller baguette-skiver

Tilberedning

Skjær flesket i terninger og småløk i ringer. Fres flesket i litt olje og tilsett løk. Presset hvitløk tilsettes. Tilsett innholdet i tomatboksene. Smak til med salt, pepper og evt vann. La suppen putre i ca 20 minutter.

Rens sopp og skjær store eksemplarer i skiver. Skjær cherrytomatene i halve og grovhakk persille. Stek soppen gyllen i litt olje eller smør.

Ha sopp, tomater og persille i suppen når det gjenstår 5 minutter.

Stenk over litt god olivenolje og dryss på osten ved servering.