600 g skinn- og benfri torskefilet
4 sjøkrepshaler
4 tomater
4 store poteter
1 potte basilikum
1/2 dl olivenolje
2 ss brødkrum
1 ss revet parmesan
Stykk torsken opp i fire like store stykker. Kjør brødkrum, parmesan, salt og pepper og halvparten av basilikumen fint i hurtigmikser. Strø over torsken. Skjær potetene i båter, salte og pepre, stek gyldne i oljet panne på 200 grader i ovn. Skold tomatene, flå dem og ta ut kjernen. Skjær kjøttet i pene terninger.
Ta halen av sjøkrepsen. Snitt langs ryggen på halene, nesten, men ikke helt gjennom. Brett ut og bøy helt tilbake. Legg i tørr stekepanne med skallsiden ned og stek til det gråaktige kjøttet er blitt hvitt.
Legg torsken på oljet brett og stek på full varme under grillelementet i ovnen til det er gyldent, men ikke svidd.