300 gr. torskefilettorsk.jpg
Krydder: 6 soltørkete tomater, 14 sorte oliven uten stein, 1 ss olivenolje, 1 ss sitronsaft, 2 ss frisk timian eller salvie (evt 1 ts tørket)
salt og grovmalt pepper
Legg torsken i en ildfast form smurt med olivenolje. Salte og pepre fisken. Hakk sammen krydderne og rør det sammen. Legg fyllet oppå fisken.
Stekes i ovnen ved 200 grader i ca 15 min.
Salat:
10 sukkererter
10 sjampinjong delt i fire
½ rødløk i terninger
2 tomater i terninger, fjern frøene i tomatene
Krydder: 2 ss bladpersille, 1 ss sitronsaft, 1 ss olivenolje, ½ fedd hvitløk, salt og pepper
Stek sjampinjongene i litt olivenolje til de blir gylne, del opp rødløk og tomater i terninger.(Husk å fjerne frøene i tomatene). Del opp sukkerertene i to på langs. Blandes med krydderne. Dander salatene på tallerkenen, legg fisken oppå.
Tilbehør: Kokt basmatiris