# 5 store tortilla
# 500 g kjøttdeig
# 0,5 paprika
# 250 g champignon
# 200 g fersk (bøffel)mozzarella
# 1 dl vann
# litt sterk tacosaus
# litt strøost
Stek champignonen og kjøttdeigen i en stekepanne. Kutt opp paprikaen i små biter og legg den i panna. Krydre blandingen med litt grillkrydder e.l. Bland i tacosausen og vannet. La det hele stå og putre i noen få minutter. Varm tortillaene i mikrobølgeovnen i ett minutt. Fordel kjøttdeigblandingen på de 5 tortillaene og legg et par skiver mozzarella oppå kjøttet. Rull sammen tortillaene slik at de er tette og legg dem ved siden av hverandre i en ildfast form. Dryss strøost oppå og sett i ovnen. Ca. 200 grader i 15 minutter. Snadder. Server gjerne med en salat og ris.