Ingredienser

4 paprika, rød og gul
1 squash
2 rødløk
2 stora portabellosopp
1 aubergine
valgfri salat

Urteolje:
1 dl olivenolje +
1 dl blandede ferska urter

Geitostkrem:
2 dl lett crème fraiche
1 cm chèvre
1 ts flytende honning
nymalt svart peppar

Tilberedning

Start med geitostkremen: Skjær bort den hvite hinning på chèvren og mos eller miks osten med crème fraiche. Smak til med honning og pepper. La kremen trekke så smakene blandes.
Miks olivenolje og urter. Dette kan med fordel gjøres en dag i forveien.
Del, kjern ut og skjær paprika i fire. Skjær squash og aubergine i tykke skiver, skrell og del løken i båter. Skjær soppen i tykke skiver. Pensle grønnsakene med urteoljen.
Grill grønnsakene myke. Salte og pepre.

Server med geitostkremen og blandede salatblader