Ingredienser:
500 g kyllingfilet, i biter
2 ss olje
2 ss hakket ingefær
¼ kopp hakket løk
1 ts malt hvit pepper
2 ts garam masala
2 ts hakket grønn chili
2 ts hakket koriander
¼ kopp most cottage cheese
salt etter smak
1⅓ ss sitronsaft
1¼ kopp hvetemel
1 kopp melk
½ ts sukker
salt etter smak
3⅓ ss olje
2 vispede egg
Tilberedning:
Fres ingefær og løk i litt olje ca 30 sekunder. Tilsett kylling, hvit pepper, garam masala, chili og koriander og stek under omrøring. Tilsett cottage cheese, salt og sitronsaft.
Sikt melet i en bolle og hell i melk, salt, olje og egg. Bland til en myk deg og la stå 30 minutter. Kna deigen igjen, del i 6 emner, dekk dem til og la stå 15 minutter. Kjevle emnene ut til 24 cm runde leiver. Stek dem på begge sider ved 175 grader i 3-4 minutter. Del hver leiv i 6 deler og fyll hver del med kyllingblandingen, form til en sigar og lukk kantene med vann. Frityrstek til de er gylne. Du kan selvsagt fylle med akkurat det du vil, og du kan få kjøpt wontonark hvis du ikke vil lage deigen selv.
Porsjoner:
4-5