Ingredienser:

Bunn:
1 pk Bixit kjeks
150 g smør/margarin

Ostemasse:
1 pk sitrongele
1 pk kremfløte
1 pk lettrømme
1 – 1 1/2 pk Tine Kremost mandarin/ananas
150 g melis

Topp:
1 pk bringebærgele (eller annen smak)

Tilberedning:

Smelt smør. Knus kjeksen. Bland dette sammen og press det ut i en rund kakeform. Sett i kjøleskap mens ostemassen lages.

Lag sitrongele med halv mengde vann. Avkjøl, men pass på så den ikke stivner.

Pisk krem, tilsett rømme,ost, melis og den avkjølte geleen. Dette skal nå bli en glatt masse. Hell den over kjeksbunnen. Sett kaken i kjøleskap (evt. i fryseren) til den er stivnet.

Lag bringebærgele med halv mengde vann. Avkjøl geleen og hell den over kaken. Settes kjølig til geleen har stivnet. NB. ikke bruk hurtig gele!!Den stivner for fort!

Fjern kakeformen. (Kaken kan evt. lages direkte på kakefat med bare ringen fra formen)