1 pose Wok Vietnamesisk blanding
1 boks babymais (anbefaler Amoy)
1 boks bønnespirer (anbefaler Amoy)
1 boks bambusskudd (anbefaler Amoy)
4 dl Uncle Bens ris
250 gram strimlet biffkjøtt
250 gram strimlet svinekjøtt
2 stk. kyllingfileter
1 glass Uncle Bens classic sweet ‘n sour saus
maisolje til steking
salt, pepper, brunt sukker, soyasaus og Ketjap Manis (søt soyasaus).
Fres kjøttet til det blir gyllent og legg til side. Stek kyllingfiletene hele i en panne og la de være rå i midten når du deler dem opp i biter. Disse skal ettersteke etterpå slik at kjøttet blir saftig og godt.
Hell olje i Woken og la den bli god og varm. Ha i de frosne grønnsakene og ha det frese til all isen er borte. Ha i bambusskudd og bønnespirer og vend forsiktig inn, ikke rør, da blir alt veldig grøtete og ser ikke pent ut når man skal servere. Ha så i kjøttet, smak til med salt, pepper og ca. 1 ss. brunt sukker. Hell så over ca 1/2 dl soyasaus og 2-3 ss Ketjap Manis. vend godt inn. Ha i babymaisen, sett på lokket og la stå i ca 5 min. Nå har det samlet seg endel kraft nedi bunnen av Woken, en deilig kraft fra kjøtt, grønnsaker og soyasausene. Ha så i risen (kokt), den vil suge til seg all kraften som en svamp slik at også risen får en deilig smak av kjøtt og grønnsaker.
Varm opp Uncle bens sausen og server ved siden av.