Ingredienser
wok kylling i olje, og sesamolje sammen med sesamfrø. risen må koke på dette tidspunktet. når kyllingen er ferdig ta den av – og hell over en god slump kecap manis (søt soyasaus) og finhakket ingefær, sitrongress og hvitløk. kanskje litt finhakket rød chili også (men fjern frøene). wok gulrotstenger, minimais, paprika og squash i olje. hell over en dæsj østersaus, en dæsj vanlig soyasaus, litt mer kecap manis – ha i kyllingen og la stå litt faktisk. damp (lett) noen små brokollistenger som du vender i woken til slutt.
Tilberedning
Spre over cashewnøtter før servering. serveres med ris eller nudler – og brød.

Mer om: Wok 2

Wok 2 er ikke bare en matlagingsteknikk, men også en livsstil i mange deler av verden, spesielt i Asia. I Norge har vi nå også fått øynene opp for denne sunne og raske måten å tilberede maten på. Mange tror at å lage mat i en wok tar lang tid, men sannheten er at det er raskere og enklere enn man kanskje tror. Dette er fordi wok 2 tillater rask oppvarming og maten kan tilberedes på bare noen få minutter.

Wok 2 refererer til andre generasjon av wokpanner, som er spesifikt designet for moderne kjøkken. De er vanligvis laget av materialer som rustfritt stål og ikke-stick materialer, noe som gjør dem både holdbare og enkle å rengjøre. Noen nyere wok-er har også termiske sensorer for å sikre en jevn oppvarming av maten. Wok 2 er designet for å være både funksjonell og estetisk tiltalende, slik at de kan passe inn i ethvert hjem eller restaurantkjøkken.

Det er viktig å merke seg at wok 2 ikke bare er begrenset til tradisjonelle asiatiske retter som stekte nudler og ris. Du kan lage alt fra gryteretter til omeletter, og selv desserter kan tilberedes i en wok! Det er på grunn av dette at wok 2 er blitt en allsidig kjøkkenredskap som verdsettes av både amatører og profesjonelle kokker verden over.

Til slutt, tilbehør til wok 2 har også utviklet seg gjennom årene. Moderne woks kommer ofte med tilbehør som stekespadler, lokk og stativer, som alle gjør matlaging mer effektiv og behagelig. Med alle disse forbedringene er det ingen tvil om at wok 2 har revolusjonert måten vi tilbereder mat på.

Kort sagt, wok 2 er mye mer enn bare en panne; det er et verktøy som har formet matkulturen i mange deler av verden, og som fortsetter å påvirke hvordan vi tilbereder og nyter våre måltider i dag.