Ingredienser

1 stor kylling
3 1/2 dl yoghurt naturell
1 løk
3 båter hvitløk
2 grønne chilifrukter
4 cm frisk ingefærrot
eller 2 ts ingefærkrydder
1 rød paprika
1 ts koriander
1 ts karve
1 ts paprikapulver
1 ts salt
1-2 ss sitronsaft
2 ss hakket kruspersille

Tilberedning

1. Del kyllingen i åtte biter og dra av skinnet. Stikk mange hull i kjøttet med en gaffel. Legg bitene i en bolle.

2. Kjør ingrediensene til marinaden i foodprocessor til en jevn saus. Yoghurt og krydder til sist.

3. Gni marinaden inn i kyllingkjøttet og la det stå ca. 4 timer.

4. Ha det hele i en gryte. Kok opp, legg lokk på gryten og la det trekke ved svak varme i ca. 30 minutter.

5. Stek kyllingbitene lett brune i panne. Hell marinaden over og la retten surre i 4-5 minutter ved svak varme. Pynt med sitronskiver og urteblader. Serveres med ris til.