Ingredienser
7 eggehviter
500 gr. sukker
250 gr. malte mandler
2 ss. hvetemel
Tilberedning
Eggehvitene piskes stive med sukkeret som tilsettes litt etter litt.
Vend inn hvetemel og malte mandler.
Settes med teskje på plate med bakepapir. (Du må lage 130 stk. for å få 65 ferdige kaker)
Steketid:180 grader, midterste rille, 8-10 minutter.
Krem:
150 gram kokosfett/delfiafett
100 gram melis
7 eggeplommer
15-20 dråper sitronessens
Kokosfettet smeltes på svak varme.
Pisk melis og eggeplommer lyst og luftig. Tilsett sitronessens og kokosfett i en tynn stråle mens mikseren går.
Sett kremen i kjøleskapet en stund til den begynner å stivne.
Legg to og to kaker sammen med krem imellom.
Frys kakene. Kakene tas ut av fryseren og kan spises etter 5-10 minutter. De skal være halvtinte.