500 g fiskefilet. (jeg syns sei smaker aller best i denne oppskr)
4 ss hvetemel
2 ss olje.
Marinade;
4 ss olje
4 ss chilisaus/hotsaus, evt chilipulver
2 ss tomatpure
2 presset fedd hvitløk
2 ts revet appelsinskall
1 ts salt
litt timian
hvit pepper
Grønnsaker;
gulrøtter
babymais
brokkoli
hodekål
bønnespirer
paprika
5 dl grønnsaksbuljong til koking
Bland marinaden.
Skjær fiskefileten i 3 cm brede biter og la den ligge i marinaden i minst 30 minutter.
Skrell grønnsakene og del opp i små biter, gulrøttene skjæres i tynntynne staver og hodekålen finsnittes.
Kok opp buljong og la grønnsakene koke til de er ferdige.
Sil av vannet og hold grønnsakene varme.
Tøm fisken i et dørslag og la marinaden renne av.
Vend fisken i melet.
Varm olje i teflonpanne og stek fisken et par minutter på hver side. slik at det blir fin stekeskorpe.
Legg fisken på serveringsfat sammen med grønnsakene.
Serveres sammen med ris.