Det man forbinder med å finne mat i bakken er jo rotfrukter som poteter, gulerøtter og lignende, trøfler kanskje, hvis man er heldig. men en annen måte å finne mat i bakken på er å søke med metallsøker. Ja, du leste riktig, med en detektor kan man finne mat hvis man vet hvor man skal lete.

Nå snakker vi ikke om at søkeren skal oppdage mat med mye jern eller andre mineraler, men at den kan oppdage boksemat som har blitt nedgravd, eller annen mat som av en eller annen grunn har metallembalasje. Nå tenker vel du at slik nedgravd mat kan man ikke spise, det har jo ligget der kanskje i årtier. Jo, du har rett idet, den maten man finne med metallsøker bør nok ikke spises.

Men det kan være gøy å åpne metallemballasjen og se hvilken forfatning maten er i, hvordan den har holdt seg siden den ble dekket av jord. Og kanskje man kan spise det også, selv om jeg ikke ville satset på dette som niste, da vil jeg anbefale ei skikkelig nistepakke istedenfor. Nistepakker har blitt nedvurdert i Norge de siste tiår og desverre så kjøper flere og flere mennesker lunsjen sin på cafe eller i kantine.

boksemat-metall