Dette er en frisk rett som alle liker. Kylling kan brukes til alt og brukes den med jalapeno og paprika og koriander. Dette er en rett som gir litt eksta og du kan imponere hvem som helst med denne retten. God og uvanlig.
Ingredienser
5 dl vann
1 hønsebbuljongterning
500 g kyllingebryst
1 stk løk
4/5 dl sherryeddik
3 fedd hvidløk
1 spsk olivenolje
2 tsk spisskummen
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
2 spsk hakket jalapeno
1/2 pose frisk Legro koriander
-Kok opp buljongen. Tilsett kylling, finhakket løk, sherryvineddik, hakket hvitløk, olivenolje og spisskummen. La det småkoke på lav varme til kyllingen er ferdigkokt (ca. 15 min.). Ta opp kyllingen og løken og legg de i en skål sammen med paprika i skiver.
-La væsken koke videre, til den er halvert. Hell denne sausen over kyllingblandingen og sett det kjølig i en halv time.
-Tilsett hakket koriander til kyllingblandingen og kjøl det ned i 4 timer eller natten over. Så skjæres kyllingekjøttet i skiver og fordeles sammen med marinaden og de marinerte grønnsakene på tallerkener.