Ingredienser
4 egg
2 dl sukker
250 gr malte mandler
1 dl maizennamel
3 ss kakao
1/2 ts bakepulver
Pisk tykk eggedosis, bland inn det tørre med lett hånd.
200 grader i ca 30 min.
La kaken stå litt i formen før den hvelves.
Fyll:
1/2 l fløte
1 pk After Eight
4 striper kokesjokolade
1/4 l fløte (se beskrivelse)
Tilberedning
Kok opp 1/2 l fløte på svak varme. Ta kjelen av platen og ha i sjokoladen.
Rør til alt er oppløst, avkjøl og sett den kaldt 1 døgn.
Del kakebunnen, pisk den avkjølte massen til krem,bland den sammen med krem fra 1/4 l fløte. Pass på å ta av noen After Eight sjokolader til pynt.
Eg lurer på det samme som Jorunn, ka slags form, kor stor og kor i ovnen? Håper eg får svar i løpet av 2 dager.
Hva slags form skal brukes,og hvor stor form,og hvor i ovnen skal den stå?Det er jo i grunnen ganske viktigt da.