600gr grytekjøtt av svin (bog, skinke)
1ss olje
1 løk
2 gulrøtter
1 purre
1 boks bambusskudd
1/2 sellerirot (jeg pleier å droppe denne)
4 dl buljong (vann + buljongterning)
2 ss soyasaus
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 ss maisenna (den lysegule)
Koketid: ca. 35 minutter
Skjær kjøtter i avlange, litt tynne strimler (jeg pleier å kjøpe ferdigstrimlet, men det er jo dyrere). Skjør løk og purre i ringer og sellerirot og gulrot i tynne stirmler. Brun kjøttet raskt i varm panne, tilsett løk, buljong, soyasaus salt og pepper. Kok opp og la det trekke i ca. 30 minutter. Tilsett grønnsakene. Jevn retten med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Kok opp og la trekke i 2-3 minutter til grønnsakene er såvidt møre. Smak til med salt og pepper. Server med ris og vårruller, eller hva du er vant til.
Høres godt ut ;P lager det på skolen i morra xO håper jeg får 6 er x)
biff chop suey med svinekjøtt…..
Gratulerer….
så ikke hvor mange denne oppskriften sto til, men fint om jeg fikk det på mail så jeg vet hvor mye jeg skal beregne til 4!