Ingredienser:

2stk stor slangeagurk

200 g Philadelphia Original

2 ts revet pepperrot

2 ts finhakket dill

2 ts finhakket gressløk

1 stk sitron, revet skall av

300 g tynne skiver av spekeskinke, evt serano skinke

1 stk liten rød paprika i tynne, 5 cm lange strimler (sukkererter kan også brukes)

Salt og pepper

Tilberedning:

Skjær agurkene langsetter med potetskreler i tynne skiver, en til hver rull. Tørk dem i kjøkkenpapir.
Rør Philadelphiaost kremaktig med pepperrot, urter og sitronskall. Smør 2 ts av ostekremen på hver agurkskive. Legg på kjøtt eller røkelaks med små bunter av paprika eller sukkererter i den ene enden. Rull agurkskivene sammen. Sett dem i kjøleskap i ca. 20 minutter til fyllet er fast. Pynt agurkrullene med dill og dryss en anelse salt og pepper over.