Ingredienser:
br>0,5 stk grillet kylling
0,5 stk løk
125 gr sjampinjonger
0,5 stk rød paprika
0,5 stk grønn paprika
0,5 ss smør eller margarin
0,5 ss hvetemel
0,5 stk hønsebuljongterning
0,75 ts tørket estragon
1,5 dl vann
0,75 dl kremfløte
salt
nykvernet pepper
0,5 ss tomatpuré eller sterk chilisaus
Fremgangsmåte:
br>Ben ut kyllingen og del den opp i mindre stykker. Fjern skinnet om du ønsker det.
Hakk løken, del sjampinjongene i fire og finstrimle paprikaen. Fres løken lett i en stor stekepanne. Rør inn sjampinjongene og paprikaen, strø melet over og fres alt litt til.
Strø smuldret buljongterning og estragon over, og spe med vann og fløte under omrøring. Ha i kyllingbitene. Gi alt et oppkok og la koke i et par minutter.
Smak til med salt, pepper og tomatpuré eller sterk chilisaus. Godt sammen med ris og rundstykker eller annet brød.
Porsjoner: 2 porsj.