Ingredienser

300 g andelever
75 g meieri smør u/salt
15 cl fløte
50 g trøffel
postei krydder (se oppskrift under)
madeira gele (aspik med madeira smak)
Posteikrydder
20 g laurbærblad
20 g merian
20 g basilikum
20 g timian
10 g hvit pepper
5 g nellik
5 g muskatnøtt

Tilberedning

– Leveren posjeres og avkjøles (posjere betyr koke uten bobler)

– Moses

– Blandes med rørt smør og smeltet madeira gele

– Smakes til med Krydder

– Fylles i dekorert form

– Dekkes med gele (aspik)

– Settes kaldt

Posteikrydder

– Alle krydderne i oppskriften tørkes i ovn ved svak varme

– Støt alt i en morter. finsikt blandingen

– Oppbevar blandingen i lukket boks

Når du bruker krydderblandingen smaker du til du får ønsket smak.