Ingredienser

250 gr. margarin

300 gr. sukker

4 egg

300 gr. hvetemel

1 ½ ts. bakepulver

1 plate hakka sjokolade

Tilberedning

Kvelden før du har tenkt å lage denne kaken , må du gjøre følgende:
Press saften av 2 appelsiner, legg oppi 125 gr. rosiner, og la det svelle natta over.

Margarin og sukker røres hvitt, tilsett eggene ett om gangen, Det er lurt å ha det første egget oppi smør/sukkerblandingen når du starter å piske det hvitt, da røres smør og sukker lettere.

Når du har tilsett eggene og har pisket godt, blander du forsiktig inn hvetemel, bakepulver og hakka sjokolade. Til slutt rører du lett inn blandingen med rosin og appelsinsaft, som har stått natten over.

Steketid:175grader, ca. 45 minutter, nederste rille, form 24-26 cm.

Hvis du ønsker å glasere kaken kan du ha på litt melisglasur eller et tynnt lag med sjokoladekrem.