Ingredienser

400 g kjøttdeig av svin
2 ss olje til steking
2 pose ferdig asian soup
1 pk. nudler
1 stk. grønn paprika
1 stk. løk

Tilberedning

1. Kok opp nudlene etter anvisning på pakken. Skjær løken i båter og paprikaen i biter.

2. Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje. Fres grønnsakene et par minutter sammen med kjøttet.

3. Hell den ferdige suppen over kjøttet. Ha nudlene i sammen med resten av retten.

Serveres med godt brød.

Mer om: Asia Easy

Asia Easy er et populært konsept som refererer til tilgjengeligheten og brukervennligheten av tjenester, infrastruktur og opplevelser i Asia. Dette favner alt fra turisme og forretningsmuligheter til matkultur og transport.

Først og fremst, Asia Easy vektlegger på det enkle ved å reise rundt i Asia. Kontinentet har sett en massiv utvikling innenfor transportinfrastruktur de siste årene. Nøkkelland som Japan, Sør-Korea og Singapore er notorisk kjent for deres pålitelige og effektive offentlige transportnettverk, som gjør det enkelt for innbyggere og turister å navigere. Med Asia Easy, er reiseopplevelsen sømløs.

I tillegg til transport, er Asia kjent for sin rike og mangfoldige matkultur. I tråd med konseptet Asia Easy, finnes det nå flere restauranter og gatekjøkken som gjør det enkelt å utforske den asiatiske matverdenen. Tilbydere har også begynt å merke menyene sine på engelsk for å tilrettelegge for internasjonale besøkende og fremme enkelthet.

På forretningssiden gjør Asia Easy det lettere for utenlandske selskaper å etablere seg i Asia. Med økonomisk vekst og fremveksten av teknologimarkeder, tiltrekker regionen seg stadig flere utenlandske investorer. Initiativer som enklere visumprosesser og forenklet byråkrati bidrar til å forenkle forretningsdriften.

Til slutt, innenfor utdanning, ser vi også implementeringen av Asia Easy-konseptet. Internasjonale skoler og universiteter i Asia legger til rette for enkel overgang for utenlandske studenter. Dette er tydelig gjennom deres støtte for engelsk som undervisningsspråk og hjelp til søknadsprosesser.

Asia Easy-konseptet er derfor en løpende prosess som omfatter mange aspekter av livet i Asia. Å innføre forenklinger gjør det enklere for folk å tilpasse seg og utforske den rike kulturen i dette mangfoldige kontinentet.