Ingredienser

400 g utvannet klippfisk
3 løk
4-5 tomater
2 røde paprikafrukter
2-3 hvitløkbåter
4-5 ss tomatpurè
litt paprikapulver
ørlite spansk pepper
ca. 1 dl olivenolje
2 dl vann

Tilberedning

Del tint fisk i mindre stykker. Grovhakk 1 løk og skjær de andre i ringer. Skjær tomater i halve skiver og paprika i ringer. Sett en tykkbundet, vid gryte over svak varme. Hell oljen i og fres den hakkede løken. Legg tomatskiver, paprikaringer, fisk, løkringer osv. lagvis i gryten. Hell vannet over. Dryss litt paprikapulver på fiskebitene. Fordel hvitløk og tomat der det passer. La retten få syde til den har «falt sammen» – 20-30 minutter. Rist på gryten av og til så ingen ting setter seg fast. Serveres rykende varm med poteter.