Ingredienser:
4 store flyndrefileter
225 g champignon, finhakket
25 g smør
1 liten finhakket løk
revet muskat
1 ss finhakket persille
1,5 dl tørr hvitvin eller cider
2 ss hvetemel
1,5 dl melk
sitronsaft
1 ss fløte
salt/pepper

Fremgangsmåte:
Fres løken gyllen i halvparten av smøret, tilsett champignon og stek til væsken har fordampet, tar ca 20 minutter. Ta av varmen, smak til med salt, pepper og muskat og bland alt unntatt 2 ss med persille. Del fiskefiletene i 2 på langs og fordel champignonfyllet på hver. Rull sammen fra hodet til halen og legg tett sammen i en ildfast form. Hell vin over og legg et smurt stykke bakepapir oppå, Stek ved 180 grader i 20 minutter. Smelt resten av smøret, rør inn mel og la steke 2 minutter. Når fisken er ferdig flyttes den over på et serveringsfat, væsken i bunnen av formen spes i smør/mel-blandingen, sammen med melk. Kok opp og tilsett resten av champignonblandingen. Smak til med salt, pepper, litt sitronsaft og rør inn fløten.