Ingredienser:
* 5 plater gelatin
* 0,5 dl vann kokende
* 4 stk. eggeplommer
* 4 ss sukker
* 5 dl TINE Kremfløte
* 2 ts vaniljesukker

Fyll:

* 1 pakke marengs-topper
* 1 pakke seigmenn , eller seigdamer

Fremgangsmåte:
1.

Avlang form ca. 20x30cm.

Hjemmelaget iskrem:

1.

La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i kokende varmt vann. Visp eggeplommer og sukker til eggedosis. Visp kremfløten. Bland smeltet gelatin i eggedosisen under røring. Fold så inn kremen. La iskremen stivne i fryseboksen. Rør i isen et par ganger under innfrysingen.

Barnas iskake:

1.

Kle formen med plastfolie først. Fordel så 2/3 av marengstoppene i bunnen av formen. Legg over mykrørt iskrem. Legg på seigmenn og resten av marengstoppene. Dekk til med plast og la stå i fryseboksen.

Ved servering:

1.

Skjær iskaken i firkanter ved servering og la den stå ca. 30 minutter i kjøleskapet før servering så den blir passe spisemyk.

Porsjoner: 12