Ingredienser

* God tomatisert fiskekraft
* Tørr hvitvin
* Hvitløk
* Gulrot
* Purreløk
* Sjalottløk
* Squash
* Safran
* Sellerirot
* Paprika (forskjellige farger)
* Laks
* Breiflabb
* Sei
* Steinbit
* Smørflyndre
* Reker
* Kreps
* Blåskjell
* Grønne urter

Tilberedning

1. Mengdene må tilpasses etter antall personer, regn ca 250 g fisk/skalldyr pr person og tilpass resten etter egen smak Kok fiskekraft og ha i tomatpure etter smak
2. Ha i de hardeste grønnsakene først (sellerirot, hvitløk og løk), deretter de andre grønnsakene, urtene og fisken som skal være kuttet i passende biter.
3. La dette småkoke i noen minutter, før de siste ingrediensene has i rett før servering.

Serveres med urte- eller krydderbrød og godt smør.