Ingredienser:

Olivenolje (evt. solsikke eller raps)
1 250 grams biffstykke (evt. del en bit av et større som er passelig for deg)
5 Champinonger
En sprut flytende honning (ca
Salt
Pepper
Rosmarin
Timian
2 gjennomsnittlige fedd hvitløk
10 mandler
En skvett rødvin (ca1/4 glass)
En skvett melk (ca 1/4 glass)
Anbefalt tilbehør: Pasta eller ris

Utstyr:
1 stekepanne
1 fjøl
1 kniv
1 talerken
1 stekespad
+ kaserolle til å lage tilbehøret
+ kniv og gaffel for å spise maten

Tilberedning:

1) Hakk ett fedd hvitløk i biter på størrelse med en kvart tegnestift. Når de er kuttet opp, klemmer du dem ned med kniven på siden.
2) Hell litt olje i stekepannen, spre den utover og legg biffbiten oppi. Stekes på sterkest mulig varme. Biffen krydres med salt, pepper, den oppkuttede hvitløken og rosmarin på begge sider og stekes til den blir brun.
2) Samtidig som du steker biffen (og de andre tingene du ikke trenger med en gang) kutter du opp mandler, hvitløk (det andre feddet) og sopp (vet du at du er dårlig på multitasking kan du også gjøre dette før du starter).
3) Når biffen er brun legger du den på talerkenen og putter mandlene og en skvett med vin i samme stekepanne (uten å vaske eller skylle) og steker disse sammen til mandlene blir rosa.
4) Deretter tilsetter du soppen og honningen sammen med salt, pepper, hvitløk o timian.
5) Så heller du skvetten med melk oppi. Når melken koker heller du alt du har i stekepannen over tilbehøret (pastaen eller risen).
6) Så varmer du biffen på samme stekepanne igjen.
Tilslutt danderer du alt som du vil ha det på talerkenen.